У Львові ув’язнили серійного грабіжника

13:30 23 липня 2019 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Місцева прокуратура у Львові довела у суді вину серійного грабіжника

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності 33-річого львів’янина, який підозрювався у вчиненні дев’яти епізодів кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно та поєднана із проникненням до приміщення)».

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що зловмисник вчинив злочини упродовж березня 2017 року – червня 2018 року. «Працював», переважно, у нічний час, а до приміщень проникав за допомогою способу віджиму вікон», – поінформували також у прокуратури.

«Лиходій потрапляв у дитячі садочки та школи, розташовані у Шевченківському районі Львова. Звідти таємно викрадав комп’ютерну техніку, телевізори та інше. Накрадене, вартість якого сягнула майже 59 тисяч гривень, продавав. Вироком Шевченківського районного суду Львова обвинуваченого визнано винним та на підставі частини 4 статті 70 Кримінального кодексу України, засуджено до остаточного покарання у вигляді 3 років та 11 місяців позбавлення волі», – повідомили також у прокуратури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів