У Львові ув’язнили крадія пожертв

10:20 20 вересня 2019 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Злодій, який двічі обікрав церкву на Львівщині, потрапив за ґрати на три роки й шість місяців

Про це повідомили в п’ятницю, 20 вересня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли подробиці: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, слідчими Шевченківського відділу поліції скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного раніше судимого за злочини проти власності уродженця Сколівського району, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане із проникненням в інше приміщення)».

«Зловмисник двічі проник у приміщення одного із храмів у Брюховичах, звідки викрав нагрудний хрест, вартістю вісім тисяч гривень, фотоапарат за 14 тисяч гривень та гроші зі скриньки для пожертв. Епізоди злочину трапились у ніч на 23 та 25 квітня 2019 року», – поінформували також у прокуратурі.

«Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вироком Шевченківського районного суду Львова фігуранта визнано винним та засуджено до остаточного покарання у вигляді трьох років і шести місяців позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів