У Львові ув’язнили грабіжників, які травмували потерпілого

12:50 15 квітня 2019 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

Двоє грабіжників бризнули на площі Двірцевій, 1 у Львові перехожому в обличчя невідомою рідиною, спричинивши йому хімічні опіки обох очей, слизової носа та рота.

Про це повідомили в понеділок, 15 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: Завершено досудове розслідування стосовно 27-річного уродженця Львівщини та 23-річного Рівненщини, які обвинувачувались у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 185 (крадіжка) та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».

«Грабіжники  напали на потерпілого та застосувавши насильство, викрали мобільний телефон та гроші на загальну суму понад три тис гривень Зловмисники бризнули особі у обличчя невідомою рідиною, спричинивши йому хімічні опіки обох очей, слизової носа та рота. При цьому, один із лиходіїв утримував чоловіка за шию, унеможливлюючи опір. Інцидент стався неподалік Залізничного вокзалу на площі Двірцевій, 1 у Львові», – поінформували також у прокуратурі.

«На літньому майданчику кафе на вулиці Чернівецькій, 17 у Львові, грабіжники таємно викрали з кишені особи напідпитку майже дві тисячі гривень. Проте, цього разу крадіїв викрили та затримали правоохоронці», – розповіли також у прокуратурі.

«Відтак, фігурантів визнано винним та засуджено до реальної міри покарання. Одному із них доведеться відсидіти за ґратами чотири роки й місяць, а іншому – чотири роки й шість місяців», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів