У Львові судитимуть за хабар екс-начальника райвідділу «Муніципальної дружини»

23:55 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно в.о. начальника районного відділу охорони громадського порядку ЛКП «Муніципальна дружина», який обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди – 2 тисячі грн.

У прес-службі обласної прокуратури інформують сьогодні, 19 січня, в повідомленні «У Львові судитимуть посадовця «Муніципальної дружини» за отримання неправомірної вигоди»:

«Прокуратурою Галицького району міста Львова затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно в.о. начальника районного відділу охорони громадського порядку ЛКП «Муніципальна дружина», який обвинувачується в отриманні загалом 2 тисячі грн неправомірної вигоди. Правоохоронцями задокументовано, що ці кошти посадовець одержав частинами від мешканця міста, пообіцявши не притягувати його до адміністративної відповідальності за здійснення вуличної торгівлі.

Дії «дружинника» прокуратурою кваліфіковано за частиною1 та частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, санкції яких передбачають покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів