У Львові судитимуть власників гральних закладів

10:40 6 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Утім, як повідомляє у вівторок прес-служба обласної прокуратури, їм загрожує лише штраф.

Повідомляючи сьогодні, 6 травня, що у Львові судитимуть власників гральних закладів, служба обласної прокуратури конкретизує:

«Один з них надавав незаконні послуги з організації азартних ігор у Львові. Як встановлено у ході досудового розслідування, діяв під прикриттям клубу для гри в спортивний покер впродовж майже двох років. Насправді ж, у вказаному закладі відбувалася гра на гроші.

Там правоохоронці вилучили 8 столів, 15 системних блоків, 2 ноутбуки, моноблок, понад 7000 гральних фішок, більше 8 тис. грн. незаконно здобутої виручки. Підозрюваному обрано запобжний захід у вигляді застави.

Інший зловмисник облаштував підпільний гральний заклад у центрі Сокаля. Під час обшуку у ньому вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки.

В обох випадках підозрюваним загрожує покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

На даний час обвинувальні акти у вказаних кримінальних провадженнях скеровано на розгляд суду. Державне обвинувачення підтримуватиме прокуратура Львівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів