У Львові судитимуть п’ятьох наркоторговців

12:10 19 серпня 2019 р.

Сихівський районний суд

Сихівський районний суд
Фото: foursquare.com

Правоохоронці завершили досудове розслідування стосовно п’ятьох мешканців Сихівського району Львова.

Про це повідомили в понеділок, 19 серпня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що п’ятьох мешканців Сихівського району Львова обвинувачено за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

«45-річний чоловік, за нез’ясованих слідством обставин, систематично незаконно придбавав наркотичні засоби та психотропні речовини для їх подальшого незаконного збуту на території Сихівського району Львова серед наркозалежних осіб. Він розробив схему незаконного збуту наркотиків, за якою збував їх безпосередньо або діючи групою осіб», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Обвинувачений у нез’ясовані слідством час і спосіб увійшов у злочинну змову із ще чотирма особами (35-, 31-, 30- та 29-річним), які отримували у нього наркотичні засоби та психотропні речовини і у подальшому незаконно збували такі на території Сихівського району Львова. Частину грошових коштів, які вони отримували від збуту наркотичних засобів передавали фігуранту, а іншу частину залишали для себе», – розповіли також в обласній прокуратурі.

«У ході проведення досудового розслідування були задокументовані 15 епізодів злочинної діяльності даної групи осіб. Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Сихівського районного суду Львова. Учасникам даної групи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від лшести до 10 років з конфіскацією майна», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів