У Львові судитимуть екс-голову райдержадміністрації

11:10 27 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот

Голова однієї з районних державних адміністрацій у Львові може опинитися за ґратами за 105 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомили в середу, 27 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Завершено досудове стосовно голови однієї із районних державних адміністрацій Львівської міської ради, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Службовець пообіцяв 46-річному мешканцю Львова за 105 тисяч гривень неправомірної вигоди посприяти у веденні господарської діяльності, а також у працевлаштуванні».

«Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі майже 150 тисяч гривень, крім цього, його відсторонено від займаної посади. Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів