У Львові судитимуть директора товариства - без керівника комунального підприємства

17:25 1 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Обвинувачений видав завідомо підроблені офіційні документи, які слугували підставою для проведення остаточних розрахунків між сторонами.

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальний акт щодо директора одного з товариств. Йому інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та видачу завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише DailyLviv.com.

Слідством встановлено, що між одним з комунальних підприємств Львова та товариством були укладені договори на постачання, встановлення та налагодження комплексної системи забезпечення мікроклімату. Згідно з договором товариство мало забезпечити роботу системи кондиціонування в частині приміщень комунального підприємства у центрі міста.

Згодом обвинувачений видав завідомо підроблені офіційні документи, які слугували підставою для проведення остаточних розрахунків між сторонами. Зокрема, це стосувалося завищення обсягів будівельних робіт та витрат на їх проведення.

Замовник на їх основі перерахував зазначену суму на рахунок товариства.

Таким чином комунальному підприємству завдано збитків на понад 900 тис грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого відділу Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Нацполіції області, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів