У Львові судили дезінформатора про «замінування» торгового центру «Ашан»

09:34 25 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили у середу в прес-службі обласної прокуратури, 28-річному громадянину, котрий звертався 29 грудня 2014 року до правоохоронців із завідомо неправдивим повідомленням про замінування, призначено покарання у виді трьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Львів’янина засуджено за неправдиве повідомлення про замінування ТЦ «Ашан». Прокуратурою Франківського району Львова підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 28-річного громадянина, який 29 грудня 2014 року звертався до правоохоронців із завідомо неправдивим повідомленням про замінування, зокрема підготовку вибуху одного з найбільших торгівельних центрів міста.

Судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками). Йому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі, з іспитовим строком 2 роки.

Про це повідомили сьогодні, 25 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів