У Львові студентка позбулася в трамваї 500 євро

10:50 2 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: f1.s.qip.ru

Правоохоронці запевняють, що «проводять заходи щодо встановлення осіб причетних до крадіжки значної суми коштів у студентки».

«У львівської студентки під час проїзду в трамваї викрали валюти на суму понад 14 тисяч гривень. Дівчина мала значну суму коштів у гаманці, який в громадському транспорті в неї поцупили зловмисники», – повідомили сьогодні, 2 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Галицького відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 23-річна студентка одного із вищих навчальних закладів міста. Дівчина повідомила, що 30 червня вдень, під час проїзду у трамваї маршруту №2, в неї викрали гаманець в якому знаходилось п’ятсот євро, двадцять доларів США, сорок гривень та студентський квиток. Сума збитків становить понад 14800 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка , карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років). Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб причетних до крадіжки значної суми коштів у студентки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів