У Львові спіймали шахрайку, яка позбавила п'ятьох студентів грошей і житла

18:05 19 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: kvartirimoskva.ru

Мешканка Червонограда вдавала, що працює маклером.

Про це повідомляє сьогодні, 19 листопада, прес-служба Львівського міського управління ГУМВС. За її інформацією, працівники львівських правоохоронних органів спіймали на шахрайстві 25-річну мешканку міста Червоноград, яка залишила без грошей п’ятеро студентів.

Шахрайка представлялася маклером та обіцяла у стислі терміни підшукати необхідне помешкання студентам з інших міст. За свої послуги вона просила 1600 гривень, а також, авансом, орендну плату за перший і останній місяць проживання.

Але, довірившись їй, студенти залишились як без грошей, так і без житла. Бо жодних документів, необхідних у випадку оренди житла, шахрайка не оформлювала.

А на той всяк випадок, якщо орендарі засумніваються у правомірності угоди, виготовила печатку із фальшивими реквізитами та завіряла нею бланк договору, взірець для якого вигадала сама. Але після того, як її жертви звернулися по допомогу до правоохоронних органів, ті її спіймали, відтак шахрайку очікує перше судове засідання, на якому і буде розглянуто легальність такого бізнесу.

Утім, вона й раніше була притягнута до кримінальної відповідальності – за скоєння злочину, передбаченого статтею 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Тим, хто також стали жертвою подібних шахраїв, правоохоронці радять телефонуйте на «гарячу лінію» Львівського міського управління міліції за номером (032) 258-66-58 або до оператора 102.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові ще й «порчу знімають» разом із ювелірними виробами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів