У Львові схопили злодія, який скоїв у банківських установах 19 крадіжок

13:40 31 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

21-річний злодій із Новояворівська проникав у підсобні й робочі приміщення банківських установ у Залізничному, Шевченківському Личаківському й Франківському районах Львова, а також у Стрию та Самборі.

Про це повідомили в четвер у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «30 січня близько 16.30 оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини затримали 21-річного мешканця Новояворівська, котрий проник у службове приміщення однієї з банківських установ, розташованої на вулиці Личаківській у Львові та викрав із сумочок працівниць гаманці з грошима та кредитними картками».

«Зловмисника, котрий вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки затримали лдразу після скоєння злочину. З’ясована його причетність до щонайменше дев’ятнадцяти подібних крадіжок, скоєних впродовж останнього місяця. Він заходив у приміщення банківських установ, проникав у підсобні або робочі приміщення та викрадав гроші і кредитні картки у працівників. Інколи він міг за один день вчинити кілька таких злочинів, одного разу – аж чотири», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

«За цими фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів