У Львові схопили викрадачів іноземця

12:48 22 жовтня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

Викрадачі громадянина Туреччини вимагали сто тисяч доларів за його звільнення.

Про це поінформували в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «21 жовтня ввечері в Галицький відділ поліції надійшло повідомлення про викрадення громадянина Туреччини. За словами заявника, невідомі, погрожуючи зброєю, посадили чоловіка в автомобіль та повезли у невідомому напрямку. За його звільнення зловмисники вимагали сто тисяч доларів у знайомого викраденого – його співвітчизника».

«За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частиною 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Під час оперативних заходів працівники управління стратегічних розслідувань спільно з оперативниками управління карного розшуку та бійцями КОРД поліції Львівщини затримали трьох зловмисників, причетних до викрадення 35-річного громадянина Туреччини та вимагання коштів за його звільнення», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Викраденого іноземця звільнено – зараз загрози його життю та здоров’ю немає. Особи зловмисників встановлені – це двоє громадян Азербайджану віком 26 та 27 років, а також 40-річний громадянин Туреччини. Невдовзі суд обере їм міру запобіжного заходу», – розповів очільник поліції Львівщини Валерій Середа. 

«Попередньо з’ясовано, що 19 жовтня на площі Галицькій у Львові вони викрали 35-річного громадянина Туреччини та вимагали гроші у сумі сто тисяч доларів за звільнення у його знайомого», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів