У Львові схопили ще двох кавказців-«квартирників»

13:10 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Оперативні працівники Управління стратегічних розслідувань Головного управління поліції у Львівській області спільно з працівниками інших оперативних підрозділів поліції затримали 3 квітня двох громадян однієї з країн Кавказу віком 29 та 31 рік.

Про це повідомили в четвер, 4 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли, що кавказці проникли у квартиру 63-річної львів’янки на вулиці Стрийській та викрали золоті вироби на загальну суму двадцять п'ять тисяч гривень.

«Речові докази поліцейські у них вилучили. Затримані перебували на території нашої держави нелегально, наразі з'ясовують їх причетність до скоєння інших злочинів», – зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«25 березня поліцейські Львівщини теж затримали громадян однієї з країн Кавказу, причетних до квартирних крадіжок», – нагадали також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів