У Львові схопили грабіжників на ринку

11:05 6 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: npu.gov.ua

Патрульні затримали грабіжників, які переодягалися в інший одяг, аби їх не упізнали

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли, що грабіжники завдали на вулиці Стрийській удару в обличчя 80-річного чоловіка і заволоділи його телефоном і побігли у невідомому напрямку. Відтак, патрульні почали діяти за так званим планом «Спіраль» – залучили усі вільні екіпажі, долучилися оперативники.

Правоохоронці почали обстежувати прилеглі вулиці, а екіпаж в складі командира 3-го батальйону Юрія Качмара та його напарника Михайла Сорокіна, опитуючи перехожих, з’ясували, що троє схожих на описаних очевидцями сіли в тролейбус.

Патрульні поїхали на зупинку біля костелу на вулиці Бандери. Опитуючи там людей, які стояли на зупинці, почули, що ймовірні зловмисники попрямували в напрямку приміського вокзалу. Продовжуючи пошуки, патрульні Качмар та Сорокін зайшли на ринок, де продають вживані речі і побачили трьох чоловіків, які купували одяг.

Один із них вже стояв роздягнутий і готувався одягнути інший одяг, інші лише почали переодягатися аби їх не упізнали. При поверхневій перевірці виявили три мобільні телефони, один з яких належав потерпілому.

Затримані зізналися у скоєному і є неодноразово судимі за грабежі. На місце події скерували слідчих. Потерпілий упізнав нападників.

Як інформував «Щоденний Львів», оперативники карного розшуку поліції затримали в крамниці на вулиці Шевченківській розбійника, який, погрожуючи продав чині зброєю, намагався заволодіти товаром та виручкою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів