У Львові штрафуватимуть за логотипи алкогольних напоїв на елементах літніх майданчиків

14:10 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, брендування алкогольних напоїв на парасольках, кріслах і столах літніх майданчиках заборонені.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

«КП «Адміністративно-технічне управління», спільно з представниками районних адміністрацій, систематично проводить обстеження відкритих літніх майданчиків. У разі виявлення невідповідності наявного літнього майданчика паспорту, а точніше погодженому у цьому паспорті проекту, його власнику скеровується вимога усунути порушення.

Такою невідповідністю може бути використання на елементах відкритих літніх майданчиків логотипів алкогольних напоїв. Такого роду брендування парасольок, крісел чи столів на літніх майданчиках у Львові заборонено.

Директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик розповів: «За умови невиконання вимоги, порушник буде притягнений до адміністративної відповідальності із накладенням штрафних санкцій, у розмірі від 850 до 1700 грн. А на основі оформлених нами документів реагування районні адміністрації звертатимуться до суду і за рішенням суду здійснюватимуть примусовий демонтаж брендованих елементів».

Нагадаємо, 17 травня 2013 року виконком Львівської міської ради вніс зміни до рішення від 21 травня 2010 №569, якими «забороняється зовнішнє та внутрішнє брендування торгових точок (вітрин або вікон стаціонарних об’єктів торгівлі, малих архітектурних форм), що містить зображення алкогольних напоїв (у тому числі написи «алкоголь»), слабоалкогольних напоїв та пива, знаків для товарів і послуг, інших об’єктів інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої, слабоалкогольні напої та пиво».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів