У Львові шахраї заволоділи грошима з каси АЗС (оновлено)

12:28 30 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників, за цим фактом відкрито кримінальне провадження.

30 липня о 00.49 на лінію 102 звернулась оператор АЗС на проспекті Червоної Калини у Львові. Заявниця повідомила про те, що 29 липня о 21.45 двоє невідомих чоловіків у шахрайський спосіб заволоділи двома тисячами гривень, які були у касі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, речові докази вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Встановлюються усі обставини події.

Про це повідомили сьогодні, 30 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС. Натомість у громадській організації «Варта 1» розповіли в четвер:

«30 липня приблизно о 00.45 на проспекті Червоної Калини 50 («Арсен»). Заправка «ANP». Двоє невідомих циганської зовнішності шахрайським методом заволоділи грішми. 

Одному з них на вигляд – 40-45 років, сивувате волосся, одягнений у сіро-чорну олімпійку, на правому рукаві – цифра «3», шорти, тапочки. Другому на вигляд – 20-25 років, темне волосся, середня тілобудова, одягнений у темні куртку й штани.

Можуть пересуватись на «Мерседесі» темного кольору з номерним знаком СА6665. При виявленні цих осіб – телефонувати на 102 або звертатись на канал «Варта 1».

Про це повідомили сьогодні, 30 липня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів