У Львові шахрайка незаконно привласнила нежитлові приміщення на 300 тисяч гривень

17:10 22 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dr.ck.ua

Отримавши омріяні «квадрати» у власність, жінка одразу ж подарувала їх своїй доньці.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області викрили 54-річну мешканкуЖидачівського району, котра незаконно привласнила нежитлові півпідвальні приміщення, які перебували у власності громади Львова.   Щоб приватизувати приміщення, зловмисниця підробила довідки від комунального підприємства, які надала до одного з районних судів Львова як доказ.

Таким чином, введений в оману суд виніс рішення про визнання за нею права власності на нежитлові півпідвальні приміщення площею майже у півсотні квадратних метрів. Отримавши омріяні «квадрати» у власність, жінка одразу ж подарувала їх своїй доньці. За попередньою оцінкою, територіальній громаді Львова завдано збитків на суму майже 300 тисяч гривень.

Зловмисниці оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах), частиною 1 статті 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) та частиною 4 статті 358 (підроблення документів) Кримінального кодексу України Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення  воліна строк від трьох до восьми років.

Про це повідомили сьогодні, 22 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів