У Львові розслідують смертельне травмування будівельника на вулиці Пулюя

09:40 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ap-center.com

З’ясовано, що під час вивантаження краном цегли на п’ятому поверсі будинку будматеріали з піддону висипались на потерпілого, внаслідок чого він втратив рівновагу та впав.

Прокуратурою Франківського району Львова здійснюється процесуальне керівництво за фактом загибелі людини на будівництві. Зокрема, 19 червня, Франківським райвідділом органів внутрішніх справ у Львові розпочато досудове розслідування за фактом смертельного травмування працівника під час виконання будівельних робіт на вулиці Пулюя у Львові за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини).

З’ясовано, що під час вивантаження краном цегли на п’ятому поверсі будинку будматеріали з піддону висипались на потерпілого, внаслідок чого він втратив рівновагу та впав. У результаті молодий чоловік отримав смертельні травми.

Слідство у вказаному кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі прокуратури Франківського району Львова. Санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів