У Львові розслідують наїзд тролейбуса на чоловіка

12:24 9 липня 2020 р.

Фото до новини

ЛКП «Львівелектротранс» проводить службове розслідування щодо вчорашньої ДТП на вулиці Володимира Великого.

Вчора, на вул. В. Великого, 26а, сталася ДТП за участю тролейбуса і пасажира. Водій тролейбуса не помітила пасажира, який намагався забігти у вагон, коли транспорт почав рушати. Як наслідок, пасажир потрапив під колесо тролейбуса. Зараз постраждалий знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги. ЛКП «Львівелектротранс» проводить службове розслідування причин ДТП.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуації та цивільного захисту населення ЛМР, 8 липня, близько 15.10 год,. на вул. В. Великого, 26а (Франківський район) сталася ДТП за участю тролейбуса. Пасажир 1986 року народження, мешканець м. Львова, під час посадки в тролейбус через середні двері, не встиг піднятись на площадку, залишився ззовні, а руку йому прищемило внаслідок закривання дверей. Почавши рух тролейбуса, водій не помітила пасажира з затисненою рукою, котрий під час вивільнення руки втратив рівновагу та потрапив під заднє колесо тролейбуса. Внаслідок ДТП пасажир отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення ЛШМД.

«Так, вчора стався наїзд нашого тролейбуса на чоловіка, який добігав до тролейбуса і намагався заскочити у вагон, коли той почав рушати. Чоловік намагався схопитись рукою за поручень, щоб забігти у транспорт, однак спіткнувся і потрапив під колесо. Насправді, це дуже поширене явище, коли пасажири намагаються заскочити в електротранспорт, коли він починає рушати. Зараз ми проводимо службове розслідування причин ДТП, обставини з’ясовують. За результатами будемо приймати відповідні рішення. Водія тролейбуса поки що відсторонено від роботи, а тролейбус знаходиться під арештом і теж не працює", — повідомив Андрій Свищо, директор ЛКП «Львівелектротранс».

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів