У Львові розслідують факт службової недбалості посадовців міськради

12:40 11 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: dw.com

Прокуратура Львівської області розпочала кримінальне провадження за фактом службової недбалості службовими особами Львівської міської ради та «Львівелектротрансу».

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Прокуратурою Львівської внесено області до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання службовими особами Львівської міської ради та «Львівелектротрансу» своїх службових обов’язків при закупівлі 30 вживаних німецьких трамваїв, технічні характеристики яких не відповідають існуючим у Львові маршрутним лініям та платформам зупинок, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено слідчому управлінню Головного управління Нацполіції у Львівській області».

Натомість Українська служба «Deutsche Welle» пояснила: «При закупівлі вживаних трамваїв у Берліна львівські чиновники не врахували, що двері цього транспорту не зможуть відкритись на деяких львівських зупинках. Тепер слід або перебудовувати зупинки, або різати двері.

Подробиці – на сайті Української служби «Deutsche Welle».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів