У Львові розшукують водіїв, які збили людей і втекли

14:40 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

Двоє потерпілих унаслідок цих ДТП школярів – у лікарнях.

Учора, 24 вересня, близько 18.15 години на автодорозі «Львів-Брюховичі» внаслідок зіткнення два автомобілів «Нісан Прем’єра» та «Фольксваген Гольф» отримали травми різного ступеню важкості водій та троє пасажирів останнього з них. Повідомляючи про це, прес-служба управління ДАІ у Львівській області інформує також, що серед потерпілих – двоє 10-річних школярів.

Причому одного з хлопців шпиталізовано до реанімаційного відділення лікарні, бо у нього – важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку та множинні забійні садна голови.В іншого хлопчика - струс головного мозку та забій плеча. Медики діагностували забої й у водія «Фольксвагена» та жінка-пасажир цього автомобіля.

Натомість водій іномарки «Нісан», покинувши авто, залишив місце пригоди. Тому правоохоронці встановлюють особу втікача. Триває розслідування.

Розшукується й водій-порушник ще одного ДТП. Бо також учора, 24 вересня, близько восьмої ранку невідомий наразі водій, керуючи невстановленим автомобілем, збив 13-річного підлітка по вулиці Шевченка у Львові й утік з місця події. Зі слів потерпілого, він перевозив велосипед через дорогу по пішохідному переходу. А медики діагностували у нього струс головного мозку та забійну рану й шпиталювали його. Постраждалий – у лікарні.

Нагадаємо відтак, що 17 вересня у Львові 16-річного школяра збив водій автомобіля «Мерседес Бенц 310», який також негайно залишив місце події, але працівники ДАІ швидко розшукали цього втікача. Повідомлялося також, що впродовж січня-серпня 2013 року в дорожньо-транспортних пригодах на території області постраждала 521 особа, з яких 141 (27,1%) – загинула.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів