У Львові розшукують різуна

10:10 20 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці оголосили підозру 35-річному уродженцю Львова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у вівторок, 20 серпня, у прокуратури Львівської області, де також розповіли: «9 липня зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за скоєння аналогічного злочину на території Франківського району Львова, однак він знову скоїв умисний тяжкий злочин. 29 липня близько 06:30, знаходячись на одній із вулиць Стрия, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний під час раптового конфлікту, вихопив із прилавку кіоску ніж та умисно наніс ним два удари в тулуб потерпілому».

«Крім цього, продовжуючи свої злочинні дії, через декілька хвилин лиходій вступив у словесний конфлікт з іншою особою, після чого умисно наніс їй удар ножем у праву половину грудної клітки. В результаті неправомірних дій, правопорушник спричинив тяжкі тілесні ушкодження», – поінформували також у прокуратурі.

«Підозрюваного оголошено в розшук, вживаються заходи для з’ясування його місцеперебування та доставки до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення злочину йому загрожує позбавлення волі від семи до 10 років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів