У Львові розшукують очевидців поранення чоловіка

10:10 14 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції закликають зголоситись очевидців поранення чоловіка у трамваї №8 у Львові.

Про це розповіли в понеділок, 14 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «Вчора, 13 жовтня, о 17.55 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізований 45-річний львів’янин. Як попередньо з’ясували правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» й «Верхній Шувар» між 16.10 та 16.30».

«Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм – тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області також зазначили: «Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину –  їхав у трамваї, очікував на зупинці, проїжджав повз місце події із увімкненим відеореєстратором, або володіє будь-якою іншою інформацією, яка може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просимо зголоситись на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів