У Львові п'яний водій влаштував нічні перегони з поліцією (відео)

19:11 9 листопада 2023 р.

Фото до новини

Днями, близько 23-ї години, екіпаж поліціянтів, який патрулював на вулиці Кривоноса помітив як водій автомобіля Mitsubishi Pajero здійснив обгін на пішохідному переході.

Про це інформує поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Інспектори відразу увімкнули проблискові маячки та дали вказівку керманичу про зупинку, однак він її проігнорував та намагався втекти. Охоронці порядку наздогнали та зупинили керманича на вулиці Лисенка.

Під час спілкування з 41-річним водієм, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Він погодився пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,76 проміле, що майже у 9 разів перевищує допустиму норму.

Читайте також: Пробив три шини. 18-річний п'яний водій втікав від двох екіпажів патрульних у Львові (відео погоні)

На водія патрульні винесли об'єднану постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом), а також протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. 

До слова, за 10 місяців 2023 року поліціянти Львівщини склали 8219 протоколів на водіїв, які керували транспортом напідпитку. За участю нетверезих керманичів трапилося 151 ДТП з потерпілими, в яких травмувалося 218 осіб та 16 людей загинуло. 

Ми констатуємо факти та закликаємо за жодних обставин не сідати за кермо у нетверезому стані, адже наслідки можуть бути фатальними!

Нагадаємо, нетверезий водій втікав від поліції у Львові на мопеді і кросом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів