У Львові призначили іспитовий термін організатору незаконної міні-гуральні

14:15 10 червня 2019 р.

Фото до новини

Працівники управління захисту економіки Львівщини та слідчого управління Головного управління Нацполіції у Львівській області в жовтні 2018 року виявили та припинили діяльність міні-цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю.

Про це повідомили в понеділок, 10 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці попередили  надходження на споживчий ринок області горілчаної продукції сумнівної якості на суму в понад 200 тисяч гривень, оскільки дізналтся, що у Львові місцевий мешканець організував незаконне виробництво алкогольної продукції. Для маркування пляшок з горілкою  він використовував підроблені акцизні марки».

«Під час проведення санкціонованого обшуку у зловмисника було вилучено майже 400 літрів спирту та спиртовмісної суміші, більше 500 підроблених марок акцизного збору, понад 300 пляшок з готовим фальсифікатом та обладнання, яке використовувалося для його виготовлення. Також було виявлено та вилучено наркотичну речовину (канабіс) вагою у 8,94 грам», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За вчинення правопорушень, передбачених частиною 1 статті 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів), частиною 1 статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів