У Львові припинено діяльність підпільної АЗС

14:30 9 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta.mobus.com

Як повідомляє в середу прес-служба обласного управління міндоходів, Сихівський районний суд оштрафував його власника на понад 5 тисяч грн.

Сихівський районний суд міста Львова визнав винним львів’янина, який незаконно торгував паливно-мастильними матеріалами без будь-яких дозвільних документів у містечку Краківець. Під час проведених заходів вилучено понад 200 тон дизельного палива на суму близько 2 млн. гривень.

Як з’ясувалось, зловмисник незаконно придбав підпільно виготовлене дизельне паливо та зберігав на території спеціально обладнаної автозаправки з метою подальшої реалізації охочим за значно заниженою ціною – 9,20 грн. за літр. Результати проведеної експертизи свідчать, що зразки вилученого дизельного пального не відповідають вимогам ДСТУ.

Досудове розслідування в цій справі здійснювалося слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області, працівниками якого підтверджено причетність зловмисника до протизаконних дій. Відтак громадянина, який порушив норми податкового законодавства, суд визнав винним та призначив покарання у вигляді штрафу на суму понад 5 тисяч грн. із конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів