У Львові пропонують $100 тисяч за інформацію про вбивць Вербицького й Сеника (відео)

15:14 6 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Таку винагороду пообіцяла громадська організація «Українська Галицька асамблея».

Про це заявив на сесії Львівської міської ради депутат Богдан Панкевич. За його словами, сума винагороди велика тому, що люди, які нададуть інформацію, наразяться на велику небезпеку і це розуміють ті, хто надає кошти. Богдан Панкевич додав також, що «є чимало галичан, готових пожертвувати гроші, оскільки вбивство людини за те, що вона зі Львова переступає будь-які межі».

Громадські активісти просять також надати їм інформацію про тих осіб, які могли перешкодити вчиненню злочину, переховували злочинців і не поінформували про те, що планується вбивство людей. За такі повідомлення теж обіцяють винагороду.

Повідомляючи про це сьогодні, 6 лютого, «Радіо Свобода» нагадує, що львів’янина Юрія Вербицького невідомі особи викрали з київського шпиталю 21 січня, а наступного дня у Бориспільському районі Київської області знайшли його тіло з ознаками катувань, натомість Роман Сеник зі Львівщини помер у лікарні Києва від тяжких поранень, які він отримав на Грушевського 22 січня під час сутичок між мітингувальниками і правоохоронцями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів