У Львові пролунав вибух неподалік райвідділу поліції та будинку екс-регіонала (відео, оновлено)

09:54 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомили з місця події, на вулиці Квітневій був задіяний вибуховий пакет без «начинки».

На вулиці Квітневій у Франківському районі Львова пролунав вибух. Цю інформацію повідомила журналісту інформаційної агенції «УНН» Львівського обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська. За її словами, вибух пролунав біля причепу автівки, припаркованої неподалік Франківського райвідділу поліції,  «Жертв немає. На місці події працює слідчо-оперативна група», – додала Добровольська.

Про це повідомили ввечері 25 січня, в інформаційній агенції «УНН». Натомість у громадській ооганізації «Варта-1» розповіли в понеділок: «Сьогодні, 25 січня, о 19:10 на вулиці Квітневій прозвучав вибух, кажуть неподалік особняка Олега  Баляша з партії «Наш Край» (екс-регіонал. – «ЩЛ») чимось стріляли, є посічення осколками будинку. Постраждалих немає. На даний момент розбираємося зі ситуацією».

Про це повідомили ввечері 25 січня на сторінці ГО «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де невдовзі уточнили, що на вулиці Квітневій був задіяний вибуховий пакет без «начинки». Натомість тележурналісти розповіли: «Увечері 25 січня на вулиці Квітневій у Львові стався вибух на подвір'ї будинку банкіра та екс-депутата облради від «Партії регіонів» Олега Баляша. За попередніми даними, вибухнув пакет, який підкинули під причеп автомобіля. Унаслідок вибуху ніхто не постраждав, незначних ушкоджень отримав будинок та автомобіль. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. 

Олег Баляш – колишній депутат Львівської облради від «Партії регіонів». У 2015 році балотувався на посаду мера Львова від партії «Наш край». Баляш – гендиректор НВП «Гетьман», голова спостережної ради «Оксі Банку», йому також належить контрольний пакет акцій банку».

Про це повідомили в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів