У Львові позбавлено волі на п’ять років хабарника-податківця

16:21 25 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua.112.ua

Як повідомляє в середу відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, він продав підприємцю свідоцтво платника податку за $500.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 25 червня, в повідомленні «Суд засудив працівника податкової інспекції до п'яти років позбавлення волі»:

«Правоохоронці викрили працівника податкової інспекції, який отримав неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США від одного з приватних підприємців за видачу йому свідоцтва платника податку. У серпні 2013 року працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили начальника відділу обліку платників податків ДПІ одного з районів Львова, який вимагав та отримав у підприємця неправомірну вигоду за видачу йому свідоцтваплатника податку.

Правоохоронці викрили державного службовця на «гарячому» під час одержання ним неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США. Працівники міліції вилучили у зловмисника грошові кошти.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигодислужбовою особою) КК України. Сихівський районний суд визнав винним працівника податкової інспекції увчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді до п’яти років позбавлення волі, з іспитовим строком на три роки тапозбавлення права обіймати посади в органах доходів і зборів України строком на такий же термін».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів