У Львові по-звірячому вбили 26-річного міліціонера

12:10 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці розшукують осіб, які завдали смертельні тілесні ушкодження працівнику міліції.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в середу, що 19 листопада у Львові зловмисники завдали тяжких тілесних ушкоджень 26-річному співробітнику міліції, внаслідок чого він помер. У повідомленні також зазначено:

«Сьогодні, 19 листопада, близько 00.30, до чергового Сихівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сихівській у Львові невідомі побили хлопця. Згодом, надійшло ще одне повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у кареті «швидкої» під час надання медичної допомоги від крововиливу в мозок помер 26-річний мешканець Пустомитівського району. 

На тілі померлого виявлені чисельні тілесні ушкодження. Слідством встановлено, що побої загиблий отримав під час бійки з двома невідомими особами поблизу одного із супермаркетів у Сихівському районі Львова. За словами очевидців, між чоловіками виникла суперечка, під час якої двоє чоловіків почали жорстоко бити іншого.

Коли побитий намагався врятуватись втечею, його наздогнали, повалили на землю та продовжили наносити удари руками і ногами по голові та у життєво важливі органи. Коли побитий чоловік впав на землю та втратив свідомість, зловмисники втекли з місця події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Загиблим є 26-річний працівник міліції одного з підрозділів Львівськоїобласті. У нього залишилася дружина та малолітня дитина.

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області,працівники ОВС Львівщини висловлюють глибоке співчуття родині померлого. Правоохоронці звертаються до можливих свідків побиття та всіх,хто може допомогти встановити особи зловмисників із проханням: повідомити за телефоном «102» будь-яку інформацію, що допоможе слідству розкритті злочину. Анонімність гарантовано».

Натомість активіст громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич розповів уночі:

«На вулиці Сихівській, 10 біля супермаркету «Наш» пів години тому відбулася бійка, при якій двоє молодики і дівчина на смерть побили хлопчину. За описом, хлопці віком 25-30 років, національність – азербайджанці, дівчина в білій дутій курці, з фотоапаратом бійку знімала на камеру. Всі хто має будь яку інформацію, просимо сповістити на канал або 102

Ігор, був там тільки що, там сидів мужик, бухав сам за столиком зверху в «Red Night City», збоку сиділи чурки – троє чурок і дівчина наша, українка. Чурки почали шось кричати: «Алах, алах»

Почались якісь «тьоркі» між ними. Чурбани вивели мужика на вулицю і почали прибивати. Збоку стояв ше один мужик також сам, теж п'яний, такий простий роботяга, почав захищати.

Спершу відпихав їх, потім ліг на того мужика, накрив його собою, вони почали їх двох прибивати і скидувати того роботягу, і били ногами по голові. Кобила та, що з ними була, знімала на відео збоку.

І все, вони пішли вбік ДСК. За ними побіг пацик один, хотів зупинити їх, але вони прост опосміялись з нього і пішли далі. Приїхала швидка, той мужик ще був живий, потім почав плюватись кров’ю і кінець. Я бачив його, лиця там не було взагалі, таке, як праскою прасували гарячою .

Ігор, бачили того чурку, одного з них, на зріст десь 1.70, був у чорній футболці, на якій напис азербайджанською. Зачіска під шапочку і бакенбарди, і борода мінімальна знизу.

«Паходка фраєра», років 23 -25, по них не зрозумієш. Казали пацани, що бачили їх на Шуварі нижньому».

Ігор Зінкевич написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів