У Львові в ролі масажисток працювали повії, – поліція

22:58 9 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

Дніпропетровські правоохоронці припинили діяльність мережі масажних салонів, в яких у ролі масажисток працювали повії.

7 грудня 2015 року співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУМВС України в Дніпропетровській області спільно з прокуратурою Дніпропетровська провели санкціонований обшук в приміщенні салону. Під час обшуку було виявлено та задокументовано факт сутенерства та притоноутримання в приміщенні салону еротичного масажу та БДСМ, розташованого у Дніпропетровську на проспекті Кірова.

У ході слідчих дій співробітники поліції встановили, що адміністраторка масажного салону за 700 гривень на годину пропонувала відвідувачам дівчину, як повію. Так звана масажистка вступала з відвідувачем у статевий зв'язок.

Масажистки-повії були доставлені до управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Дніпропетровській області для допиту як свідків.

Також були встановлені власники масажного салону. З’ясувалося, що їм належить мережа масажних салонів на всій території Україні.

На даний час встановлено, що подібні салони функціонують у Києві, Львові та Івано-Франківську. Головним їх напрямком є БДСМ. Також було встановлено, що більшу частину злочинного прибутку отримували власники.

У ході обшуку були знайдені і вилучені речові докази та грошові кошті, які мають доказове значення до справи. На даний час вирішують питання про повідомлення про підозру власникам масажного салону за вчинення злочинів, передбачених частиною 2 статті 303 та частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу України (створення та утримання місця розпусти, сутенерство та втягнення у заняття проституцією).

За вчинення цих видів злочинів законодавством передбачено покарання - позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в прес-службі Дніпропетровського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів