У Львові перевіряють причетність керівництва міграційної служби до хабарів за закордонні паспорти

11:22 29 липня 2021 р.

Фото до новини

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито начальницю відділу одного із центрів оформлення документів ЛМУ ГУ ДМС у Львівській області на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, службовиця організувала систематичне вимагання у громадян України неправомірної вигоди за прискорення та безперешкодне виготовлення паспортів для виїзду за кордон.

Про це повідомив відділ інформаційної політки Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv

Після одержання чергової суми неправомірної вигоди у  розмірі 3 тис грн, жінку затримано в порядку ст.208 КПК України. Загалом задокументовано отримання фігуранткою 8 тис грн неправомірної вигоди.

Наразі тривають слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення затриманій про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення її від займаної посади.

Перевіряють факти можливої причетності керівництва ГУ ДМС у Львівській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів