У Львові патрульні затримали ймовірних грабіжників

21:37 3 травня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, близько 14-ї години, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону на вулиці Петлюри, звернув увагу на двох підозрілих осіб, які збігалися з орієнтуванням щодо вчорашнього грабежу.

2 травня о 16-й годині на вулиці Любінській двоє невідомих чоловіків відкрито заволоділи телефоном у заявника. Потерпілий запам’ятав невідомих і чітко надав їхній опис.

Вгледівши службовий автомобіль, чоловіки запанікували, різко змінили напрямок руху, пришвидшили хід та намагались заховатися у дворах будинків.

Патрульні наздогнали їх та повідомили причину зупинки. Спочатку вони усе заперечували, однак згодом підтвердили, що дійсно, вчора мали конфлікт з перехожим за раніше зазначеною адресою, однак про зникнення телефону їм нічого невідомо.

Згідно з базами даних МВС обидва громадянини в різний період притягались до відповідальності за вчинення крадіжок, грабежу та зберігання наркотичних речовин.

30 та 31-річних чоловіків супроводили у Залізничний відділ поліції для з’ясування всіх обставин події, повідомляє патрульна поліція у Львівській області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів