У Львові отримав легкі тілесні ушкодження міліціонер, який намагався припинити бійку

18:05 1 травня 2015 р.

Львівські правоохоронці  під час охорони громадського порядку

Львівські правоохоронці під час охорони громадського порядку
Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Один з учасників бійки був затриманий і доставлений до Личаківського райвідділу міліції.

Сьогодні, 1 травня, близько 00.30 ночі на номер 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пекарській відбувається бійка. На місце події виїхав наряд патрульної служби міліції. А коли правоохоронці намагались припинити бійку, в якій брали участь близько десяти чоловіків, то один з працівників міліції отримав легкі тілесні ушкодження.

Відтак один з учасників бійки був затриманий і доставлений до Личаківського райвідділу міліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка. Ним виявився 24-річний мешканець міста Черкаси. Його опитано та відпущено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Це правопорушення карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили сьогодні, 1 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів