У Львові судитимуть чотирьох грабіжників і викрадачів автомобілів

11:00 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, цією установою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чотирьох осіб, які обвинувачуються у грабежах та незаконному заволодінні транспортними засобами.

Прокуратурою Личаківського району міста Львова затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чотирьох осіб, які обвинувачуються у грабежах та незаконному заволодінні транспортними засобами. Встановлено, що в січні цього року вказані громадяни – неодноразово судимі мешканці Одеси, Києва та Львівської області – розпивали в розважальних закладах Львова з потерпілими алкогольні напої, додаючи до спиртного медичний препарат «Клозапін», а в подальшому, користуючись їх безпорадним станом, викрадали гроші та особисте майно, в тому числі документи й автомобілі.

Від таких злочинних дій потерпіло двоє осіб, після чого спільники були викриті правоохоронними органами. Їх обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчиненим за попередньою змовою групи осіб, поєднане з насильством).

Сума збитків, завданих внаслідок скоєних ними правопорушень, становить майже 200 тис грн. На цей час усі четверо зловмисників перебувають під вартою. Зазначимо, що згідно з чинним законодавством, їм загрожує позбавлення волі строком до восьми років з конфіскацією майна.

Про це повідомили сьогодні, 26 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів