У Львові оштрафували заступника командира роти патрульної поліції

10:30 31 жовтня 2019 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Заступник командира роти патрульної поліції порушив вимоги антикорупційного законодавства.

Про це повідомили в четвер, 31 жовтня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Участь у судовому розгляді адміністративного протоколу, складеного та скерованого до суду Львівським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, взяли прокурори обласної прокуратури».

«Заступник командира роти Управління патрульної поліції у Львівській області порушив встановлені Законом України «Про запобігання корупції» обмеження щодо одержання подарунків та прийняв від фізичної особи, подарунок у негрошовій формі. Це при тому, що у розумінні закону ця особа не є його близьким родичем», – поінформували також у прокуратурі.

«Йдеться про право власності на частку житлового будинку на вулиці Бакинській у Львові з приналежними до нього спорудами та будівлями. Вартість такого житла становить близько 609 тисяч гривень. Таким чином правоохоронець вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частиною 1 статті 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – розповіли також у прокуратурі.

«За результатом судового розгляду Галицьким районним судом Львова чоловіка визнано винним та накладено стягнення у вигляді 1700 грн штрафу. Крім цього, суд конфіскував у дохід держави вказаний подарунок. На даний час рішення суду не набрало законної сили, а тому може оскаржуватись у суді апеляційної інстанції», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів