У Львові оштрафували водіїв маршрутних автобусів

17:15 10 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні оштрафували у Львові водіїв маршрутних автобусів, які скорочували собі шлях через автозаправку.

Про це повідомили в четвер, 10 жовтня, в управлінні поліції Львівської області, де також розповіли: «Вчора на вулиці Городоцькій у Львові до екіпажу патрульної поліції звернулися працівники автозаправної станції з проханням вплинути на водіїв маршрутних транспортних засобів, які скорочують собі маршрут через їхню заправку. Патрульні погодилися й вирішили затриматися, щоб подивитися, чи дійсно водії маршруток порушують».

«Уже через п’ять хвилин інспектор побачив маршрутний транспортний засіб, який заїхав на автозаправну станцію, проте не зупинився, щоб заправитися, а проїхав між бензоколонками й виїхав геть. Патрульні його наздогнали та зупинили», – поінформували також в управлінні поліції.

«Чоловік пояснив, що він так скорочує собі шлях. Щоб не затримувати пасажирів, водія запросили до управління патрульної поліції на наступний день для розгляду справи та винесення рішення. За 30 хвилин патрульні зупинили п’ятьох таких водіїв і всім перенесли розгляд справи», – розповіли також в управлінні поліції.

«Наступного дня всі водії прибули до управління й, за результатами розгляду справи, на них винесли алміністративні матеріали за частиною 3 статті133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (відхилення від визначеного маршруту руху автобус)», – повідомили також в управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів