У Львові оштрафували начальника відділу міськради

11:55 18 червня 2019 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Шевченківський районний суд у Львові визнав чиновника міської ради винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Про це повідомили у вівторок, 18 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Органами прокуратури області забезпечена участь прокурора у розгляді судом адміністративного протоколу, складеного та скерованого до суду УЗЕ у Львівській області, стосовно начальника одного із відділів Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради».

«Будучи суб’єктом декларування, посадовець порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції» та не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані – купівлю транспортного засобу вартістю понад 123 тисяч гривень. Таким чином чоловік вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«За результатом судового розгляду, постановою Шевченківського районного суду Львова від, начальника відділу визнано винним та застосовано стягнення у вигляді штрафу. Рішення суду набрало законної сили», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів