У Львові охоронці нічного клубу жорстоко побили бізнесмена

09:08 17 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: segodnya.ua

Тепер він в хірургічному відділенні клінічної лікарні – зі струсом головного мозку та гематомою нирки.

Як повідомляє «Сегодня», у Львові біля входу в нічний клуб «Sankoff» у ніч з неділі на понеділок жорстоко побили місцевого бізнесмена Павла Мареняка (на фото). Із його слів, після нетривалої словесної перепалки з ним один з охоронців схопив його та бризнув газовим балончиком в обличчя.

Потім його кинули на підлогу і почали бити троє охоронців. Все відбувалося у приміщенні клубу, де є відеокамери.

«Добре, що я спортсмен і у мене міцні кістки, а то вони б мене вбили. Били вони вміло – один з ударів був прямо у нирку», – розповів також Павло.

Зараз він перебуває в хірургічному відділенні львівської клінічної лікарні зі струсом головного мозку та гематомою нирки. Зі слів лікарів, стан пацієнта середньої тяжкості.

Павло Мареняк стверджує, що буде домагатися порушення кримінальної справи, «щоб надалі батьки не боялися відпускати своїх дітей на дискотеку».Натомість керуючий клубом Ігор Дацько повідомив, що про бійку нічого не чув.

«У будь-якому випадку, якщо людина проявляє агресію і порушує порядок, охорона повинна викликати міліцію, а не розбиратися самостійно», – прокоментував ситуацію юрист Тарас Зубач.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів