У Львові обстріляли сміттєвоз

17:30 15 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Автомобіль «Львівспецкомунтрансу» обстріляли з пневматичної зброї.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що працівники «Львівспецкомунтрансу не постраждали. Але, водночас, завдано матеріальної шкоди підприємству.

Речник «Львівспецкомунтрансу» Петро Лук’янчук поінформував: «Сміттєвоз нашого підприємства обстріляли з пневматичної зброї, про що свідчать три отвори у правій фарі та характерний слід на бампері. Під обстріл 30 жовтня екіпаж потрапив у районі вулиць Кульпарківської, Садової й Петлюри».

«Працівники не постраждали, і це найважливіше, але завдано матеріальної шкоди підприємству і є велика вірогідність, що ситуація може повторюватись, а це безпосередньо загрожує життю і здоров’ю людей, котрі кожного дня роблять багатотисячне місто чистішим», – розповів також Петро Лук’янчук.

Речник «Львівспецкомунтрансу» також зазначив: «Із проханням здійснити превентивні заходи, розслідувати випадок пошкодження комунального майна й встановлення винуватців ми звернулись до Головного управління Національної поліції у Львівській області. Сьогодні отримали рішення про те, що наше звернення скеровано для розслідування у Залізничний і Франківський відділи».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині судитимуть чоловіка, який смертельно поранив товариша.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів