У Львові не знайшли в дитсадку анонсованої вибухівки, зате схопили сіяча паніки

12:30 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: infozakon.com

Як повідомили в вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, правоохоронці затримали особу, яка викрикувала про замінування дошкільного закладу.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 18 листопада, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні, 18 листопада, о 09.28 мешканець міста на телефон «102» оперативного чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомив, що невідома особа бігає з викриками про замінування будівлі дитячого дошкільного закладу №116 (вул. Джерельна, 71). Працівники РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області затримали особу, яка викрикувала про замінування дошкільного закладу.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із приміщень будівлі було виведено 132 дитини та 25 осіб обслуговуючого персоналу закладу у ДНЗ № 104 (вул. Липинського, 14).

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території дошкільного закладу. О 10.45 год. пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів