У Львові наїхав на патрульного син екс-начальника ДАІ (відео, оновлено)

22:15 4 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Михайло Мицак збив з ніг поліцейського.

«Кримінальне провадження відкрито за фактом наїзду на патрульного поліцейського у Львові. На правоохоронця наїхав син колишнього начальника Львівської ДАІ», – повідомили сьогодні, 4 березня, тележурналісти, які також розповіли подробиці:

«Напередодні ввечері, 3 березня, патрульні робили попередження водієві, який зупинився у недозволеному місці. Той натомість під’їхав до правоохоронців і почав лаятися. Показати водійське посвідчення чоловік відмовився й збив з ніг правоохоронця машиною.

У патрульного розірваний м’яз на нозі, йому наклали гіпс. Згодом правопорушника наздогнали. Тест на алкоголь показав, що чоловік був тверезим. Нині триває експертиза на вміст у його крові наркотиків.

Інспектор патрульної поліції Львова Юрій Качмар розповів: «Він різко вивернув кермо вліво. І продовжив рух. В цей час один із патрульних знаходився перед переднім бампером. На якого він скоїв наїзд. Хоча свідомо бачив, що він перед ним знаходився. Далі він почав втікати і доїхавши до ринку, там були закриті шлагбауми. І там поліцейські, які його переслідували, затримали».

Про це поінформували сьогодні, 4 березня, на телевізійному «5 каналі». Тележурналісти розповіли також:

«У Львові син екс-начальника ДАІ наїхав на поліцейського. За даними правоохоронців, зробив це Михайло Мицак – син відомого на Львівщині одіозного колишнього керівника ДАІ. Патрульні розповідають, спілкувались з водієм-порушником – аж раптом до них під'їхав автомобіль «Ауді А7» і водій почав ображати копів, мовляв, чіпляються до людей. Коли ж правоохоронці підійшли до водія іномарки, він вирішив тікати. Різко викрутив кермо, натиснув на газ і збив з ніг поліцейського», – повідомили сьогодні, 4 березня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в його відеосюжеті:

Як інформував «ЩЛ», втікач від поліції наїхав у Львові на патрульного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів