У Львові міліція вже розшукала псевдомінера інституту й кафе

19:40 24 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: з архіву «Щоденного Львова»

За його словами, він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, захотів «перевірити готовість служб».

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомляє сьогодні, 24 травня, в повідомленні «Правоохоронці затримали чоловіка, який «замінував» інститут та кафе у Львові»:

«До львівських правоохоронців 23 травня надійшло два анонімних повідомлення про вибухівку у приміщеннях Львівського інституту банківської справи НБУ та кафе-бару «Мадлен» у центрі міста. Менше ніж за добу працівники міліції встановили особу та затримали чоловіка, який двічі безпідставно задіяв оперативні служби міста.

На місці працювали СОГ міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, котрі після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв не виявили. Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники Галицького райвідділу міліції встановили особу «серійного мінера».

Ним виявився 56-річний мешканець Львова, який неодноразово притягався до відповідальності за вчинення аналогічного злочину. «Цей чоловік має акторські здібності, він неодноразово затримувався працівниками міліції з підробленими посвідченнями СБУ, МВС та антикорупційного бюро», – розповів начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

За словами самого «мінера», він в той день перебував у стані алкогольного сп’яніння і в такий спосіб він хотів «перевірити готовість служб». Чоловіка затримано згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Ведеться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів