У Львові маршрутка на смерть переїхала прокурора (доповнено)

09:24 18 грудня 2023 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня, близько 21.30, на площі Двірцевій у Львові.

Про це повідомляє DailyLviv.com  з посиланням на ГУ Нацполіції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса «Electron», 43-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Львова.

Читайте також: У Львові зняли з рейсу п'яного водія маршрутки

Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік помер на місці події.

Водій маршрутного таксі затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: У Львові водій автобуса пошкодив дві припарковані автівки та втік

Як згодом повідомили у Львівській обласній прокуратурі, водій автобуса збив їхнього працівника Святослава Проця. Без чоловіка та батька залишилась дружина та маленька донечка.

«Із великим сумом повідомляємо, що вчора, 17 грудня, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув Святослав Проць, заступник начальника другого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю. Святослав присвятив роботі в органах прокуратури 11 років життя», – йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як писав DailyLviv.com раніше, маршрутка збила двох жінок, одну з яких волочила з центру до околиці Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів