У Львові хуліганив нетверезий капітан міліції (відео)

18:58 9 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dk-zaxid.com

8 червня близько 22:30 зателефонував на номер 102 чоловік і повідомив, що невідомий на автомобілі марки ВАЗ перегородив йому дорогу та вибив йому дзеркало у автомобілі.

На місце події виїхали працівники ДАІ та слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, чоловік поламав дзеркало у автомобілі потерпілого під час конфлікту, що між ними виник.

Встановлено, що за кермом автомобіля ВАЗ перебував працівник міліції, якого було скеровано на судово-медичну експертизу, оскільки у правоохоронців виникли підозри, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Водій автомобіля ВАЗ відмовився у встановленому порядку проходити експертизу.

На нього складено адміністративний протокол за статтею 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП. За цим фактом начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія призначив службове розслідування.

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю)  Львівського обласного управління МВС. Натомість на сайті «dk-zaxid.com» розповіли:

«Ввечері 7 червня 2015 року у Львові, на вулиці Широкій на своєму автомобілі рухалась сім'я з дітьми, яка поверталася додому з відпочинку та в один момент їх підрізав автомобіль марки «ВАЗ 21099», за кермом якого виявився нетверезий працівник міліції – Роман Юрійович Дрозд. Подія трапилась близько 22.00.

Водій «ВАЗ 21099» темно-вишневого кольору з д/н ВС0825АТ підрізав інший автомобіль «Hyundai i30» і вийшов з авто та розбив заднє дзеркало автомобіля, в якому рухалась сім'я. За кермом «ВАЗу» перебував п'яний працівник міліції – капітан міліції, оперуповноважений Галицького райвідділу МВС Роман Юрійович Дрозд.

П'яний працівник (див. відео) сам підтвердив, що він знаходиться у стані стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного освідчення водій відмовився, за що було виписано адміністративний протокол по статтею 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). В результаті водієм «Hyundai i30» написано заяву за вчинення хуліганських дії стосовно нього».

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, на сайті «dk-zaxid.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів