У Львові автоінспектори передали співробітникам УБОЗу водія, який пропонував їм хабар – 500 гривень

21:00 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Голова виконкому громадського об'єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у середу, що до Сихівського райвідділу міліції доправлено водія, який «спробував вирішити ситуацію на місці».

Сьогодні, 18 березня, львівські автоінспектори викликали співробітників управління боротьби з економічною злочинністю (УБОЗ) МВС після того, як їм запропонував хабар – 500 гривень – водій, якого вони затримали за перетин подвійної суцільної смуги за кермом мікроавтобуса «Mercedes-Benz Vito». Натомість співробітники УБОЗу доправили цього водія до Сихівського райвідділу міліції.

Голова виконкому громадського об'єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, повідомляючи про це сьогодні, 18 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», додає також доволі суттєву обставину: «На місті була Галицька Самооборона, яка контролювала цей процес».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні, 18 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області повідомили, що співробітники СБУ затримали при одержанні хабара інспектора  й начальника одного з райвідділів ДАІ на Львівщині, які вимагали й отримали 3000 грн за нескладання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення та повернення вилученого автомобіля.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів