У львівському торгово-розважальному центрі «King Kross Leopolis» вибухівки не знайшли

18:30 20 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування.

Сьогодні, 15 березня, о 12:30, на оперативний номер «102» зателефонував чоловік, котрий не представився та повідомив, що найбільший торгово-розважальний центр «King Kross Leopolis» заміновано. На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

Із приміщень торгово-розважального центру евакуювали понад 1600 відвідувачів та працівників закладу. Після ретельного обстеження приміщень торгового комплексу та прилеглої території, працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування торгово-розважального центру. Про це повідомили сьогодні, 20 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів