У львівському ліцеї з’ясовують обставини розпилення газового балончика

14:48 10 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У п’ятницю, 10 травня, о 12:30 у ліцеї «Оріяна» на вулиці Чукаріна у Львові розпилили газовий балончик.

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «Медики швидкої допомоги нікого не госпіталізували, провели огляд на місці та надали допомогу учням молодших класів, у яких сльозились очі, а також тим, хто відчував біль у горлі. Перцевий газовий балон розпилили у коридорі шкільного приміщення. Хто і навіщо це зробив – з’ясовує поліція. Директор школи зазначив лише, що балон був розпилений у коридорному приміщенні ліцею».

«Коли діти вийшли через ті двері, то засвідчили, що, йдучи коридором, вони почули симптоми перцевих випарів. Відчули гостроту в горлі, кашель. І побігли нагору», –розповів директор ліцею, Сватко Юрій Іванович.

«За викликом прибула слідчо-оперативна група, яка не вилучила з місця події балон тому, що його не було знайдено. Як і не було знайдено особу, яка цей засіб розпилила в школі. На даний момент є лише постраждалий, якому цей балон розпилили в очі. Правоохоронці цю особу забрали для з’ясування обставин у відділок», – поінформували також на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів