У львівському аеропорту затримали з фальшивим французьким паспортом громадянина Росії

11:18 5 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Громадянина РФ притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення держаного кордону.

«Учора у міжнародному пункті пропуску «Львів-аеропорт» прикордонники Львівського загону виявили громадянина Російської Федерації, який мав підроблений закордонний паспорт громадянина Франції – повідомили сьогодні, 5 листопада, в Держприкордонслужбі, де також поінформували:

«Чоловік прибув на рейс «Львів-Хургада». Під час перевірки документів у інспектора виникли підозри, що закордонний паспорт цього пасажира фальшивий.  Під час детальної перевірки з’ясувалося,  що чоловік хотів потрапити до Єгипту за підробкою, оскільки в документі було самовільно замінено інформаційну сторінку з установчими даними.

Громадянина Росії притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення держаного кордону. Прикордонники також викликали працівників міліції. Правоохоронці з`ясовують, за яких умов та хто підробляв документ. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Про це повідомили сьогодні, 5 листопада, на сайті Держприкордонслужби, де також опублікували фотографію порушника.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів